Aktuelt

Julen 2020 vil vi holde stengt, Legene på St Hanshaugen vil vikariere for oss i perioden julaften til nyttårsaften. Tlf dit:23 19 60 80.
Se mer informasjon på siden Jul og Nyttår 2020.

011220: Vi får denne uken inn noen influensavaksiner. Er du i risikogruppen kan du ringe oss og avtale tid for vaksinering.

Covid-19-vaksine:

Det finnes INGEN LISTE å bli satt opp på per i dag. Vi må avvente en mal for prioriteringsrekkefølge før en liste kan lages.
Vi må derfor be om at dere ikke kontakter oss for dette nå.

I år vil vaksinen koste deg 50 kroner om du er i risikogruppen. Gratis om du har frikort.

Dersom du skal på legetime i perioden vil legen kunne sette vaksinen tidlig i timen!

FHI har definert hvem som er i risiko. Kun disse vil få vaksinen før 1.desember. Dette gjelder også i apoteker selv om du der må betale.
Se fhi.no

E-portalen/besøklegen: Når din fastlege er på ferie vil denne ikke være tilgjengelig. Dette da ingen andre enn din lege vil kunne lese meldinger i hans innboks.
Om du ønsker kontakt med en annen lege på senteret må du ringe oss. De andre legene kan vurdere øyeblikkelig hjelp, fornye resepter etc. i din leges ferie/fravær. Rutinekontroller må vente til din fastlege er tilbake.
Dette medfører økt trafikk på telefonen og noe mer ventetid må derfor påregnes i ferietiden.

Coronavirus: Se under nyheter. IKKE MØT OPP PÅ senteret om du mistenker at du er smittet. Se også på www.fhi.no.Følg med på oppdateringer om smittevern og gjeldende regler.

Du finner informasjon og konkrete råd om koronaviruset på fhi.no og helsenorge.no
Dersom du ikke finner svar på det du lurer på, kan du ringe informasjonstelefonen for Koronasmitte på 815 55 015.
Dersom du tror du er smittet, ring fastlegen din eller ta kontakt med legekontoret elektronisk ( Besøklegen / e-konsultasjon hos oss)
Hvis du ikke får tak i fastlegen, ring legevakt på 116117.

Strekerud har vikar 2 dager i uken, mandager og tirsdager.
Han jobber selv onsdag og torsdag.

Vi oppfordrer alle som skal fornye resepter om å gjøre dette via e-portal og ikke telefon!

Oppfordring: Benytt eportal!! Der kan også avtales videokonsultasjon om ikke ekonsultasjon vurderes tilstrekkelig av din lege.
Noen ganger er vi sårbare for bemanning på telefon og jo flere som bruker e-portalen jo lettere går det å svare de som MÅ bruke telefon.

HUSK HÅNDVASK OG GOD SMITTEHYGIENE!!